deco
deco

Apeluri deschise - conferinţe

Am dori să vă aducem la cunoștință următoarele apeluri deschise pentru cei interesați să participe la o conferință cu cotație Thomson Reuters. Organizatorii conferințelor enumerate mai jos ne informează că publicațiile editate ca urmare a organizării acestor manifestări științifice sunt indexate în baza de date Thomson Reuters sau își propun să obțină o indexare în această bază de date (a se vedea punctul 4).

1. Eficiență și Responsabilitate în Educație (Republica Cehă) – Domenii de interes: Teoria și Metodologia Pedagogiei și Educației, Informație și Cunoaștere în Educația și Formarea Continuă, Tehnologii informatice și de comunicare folosite în aplicații educaționale, practica și experiența educațională):
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați:
http://erie.pef.czu.cz/
 
2. Primul Congres Virtual Internațional – Domenii de interes: Știință, Educație, Sport, Literatură, Tehnologie, Farmacie.

Lucrările selectate vor fi publicate în: "Research Journal of Recent Sciences" { ISI (Thomson Reuters), ISSN : 2277-2502, Universal Impact Factor 0.3722 }

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați:
http://isca.net.co/vconference/

3. IBIMA Conference (Valencia, Spani) – Domenii de interes: Dezvoltare durabilă, Dezvoltare Economică și Competitivitate pe plan global

- Termen de predare a studiilor prelungit: 4 Aprilie 2014
For more details, please access:
http://www.ibima.org/

4. Conferința Internațională în domeniul Dreptului, Managementului și Științelor Umaniste (ICLMH), Tailanda.
Lucrările prezentate în cadrul conferinței vor fi trimise spre indexare Thomson Reuters.

Termenul limită de trimitere a studiilor este 16th April 2014.
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați:
http://www.icehm.org/2014/06/23/40

deco