deco
deco

CMSS - Computational Methods in Social Sciences - http://cmss.univnt.ro

Avem plăcerea de a anunța lansarea unei noi reviste academice - Computational Methods in Social Sciences (CMSS), numărul inaugural al revistei fiind publicat în luna iunie 2013.
 
CMSS a fost concepută ca o publicaţie bianuală, open access, cu un proces riguros de dublă recenzare a articolelor de către un colectiv de specialişti internaţionali.

În acest jurnal se dorește publicarea articolelor, în principal, pe domeniile: tehnologia informației, statistică, econometrie și analiză cuantitativă aplicată în științele sociale.

Pe această cale declarăm deschis apelul la contribuţii. Autorii interesaţi sunt rugaţi să consulte instrucţiunile de redactare disponibile pe site-ul http://cmss.univnt.ro.

Temele de cercetare recomandate (dar nu limitate la acestea) sunt următoarele: modelări și simulări în științele sociale, economie computațională, metode cantitative și aplicarea lor în științele sociale, statistică spațială, soft-uri pentru procesare statistică a datelor, analiza rețelelor sociale, baze de date (lista completă: http://cmss.univnt.ro/topics/).

Revista are ISSN-ul ISSN 2344-1232 și este indexată în RePEc, DOAJ, IndexCopernicus, Elektronische Zeitschriftenbibliothek. În plus, este în curs de evaluare de către Cabell's Directory.

deco