deco
deco

Premierea rezultatelor cercetarii pentru 2012

Stimați colegi,

Universitatea Nicolae Titulescu a premiat marti, 18 decembrie,  rezultatele deosebite obținute în activitatea de cercetare de cadrele didactice din instituția noastră, ca semn de recunoaștere și apreciere a contribuției aduse de acestea la creșterea vizibilității pe plan internațional a universității noastre. Premierea rezultatelor cercetării este, totodată, un mod de a motiva competiția în cadrul departamentelor din Universitatea Nicolae Titulescu.

Premiile oferite pentru rezultatele obținute în activitatea de cercetare din anul 2012 se acordă pentru publicații care sunt cotate ISI Web of Knowledge: articole cotate ISI și articole publicate în volume ale unor conferințe cu proceedings ISI. Este deja un fapt cunoscut că platforma de cercetare Thomson ISI este o sursă de documentare științifică renumită pe plan internațional, iar apariția unor publicații în cadrul ei echivalează cu includerea în circuitul internațional a informațiilor diseminate de autorii lor.

Cadrele didactice din Universitatea Nicolae Titulescu care au publicații cotate ISI Web of Knowledge în anul 2012 sunt următoarele: prof.univ.dr. Bogdan Oancea, conf.univ.dr. Elena Nedelcu, conf. univ. dr. Rădoi Mădălina Antoaneta,  conf. univ.dr. Norel Neagu, lect.univ.dr. Valentin Nicolescu, lect.univ.dr. Adina Crețan şi asist.univ.dr. Diana Elena Neaga.

Dorim să îi felicităm pe colegii noștri premiați în acest an și ne exprimăm speranța că, pe viitor, numărul celor care primesc distincții pentru activitatea de cercetare va fi mai mare.

diploma

Mai multe poze: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451955991527131.103486.356923247697073&type=1

Carmen Caraiman,
Director Adjunct CSJESA

deco