CSJESA - Centrul de Studii Juridice, Economice şi Socio-Administrative

Conferința internațională anuală în domeniul afacerilor, științelor juridice și economice

5-8 MAI 2014, ATENA, GRECIA

Website: http://www.atiner.gr/ble.htm
Persoană de contact: Gregory Papanikos

Conferință internațională anuală ATINER, aflată la prima sa ediție, oferă celor interesați posibilitatea de a aborda din perspectivă interdisciplinară aspecte specifice pentru următoarele domenii: afaceri, științe juridice și economice.

Taxa de participare este de €300 și asigură accesul la toate secțiunile sesiunii științifice; taxa de participare acoperă pauzele de cafea, costul a două prânzuri și materialele incluse în mapa conferinței. Participanților li se poate asigura cazarea la un hotel de lux din zonă, la un preț preferențial, dar numai pentru un numări limitat de locuri. În plus, se vor organiza evenimente cu caracter festiv, precum: cină cu specific grecesc, croazieră de o zi în insulele grecești, turul Atenei si o vizită la Templul din Delfi. Mai multe detalii privind programul de vizitare și divertisment al conferinței găsiți la: http://www.atiner.gr/2014/SOC-BLE.htm.

Abstractul va fi trimis pe următoarea adresă de emailatiner@atiner.gr, cu rugămintea de a folosi formatul disponibil pe site-ul: http://www.atiner.gr/2014/FORM-BLE.doc . Data limită de trimitere a abstractului este 31 October 2013. Abstractul va fi trimis în atenția d-lui Michael P. Malloy, Departamentul Business and Law Research, ATINER, Profesor la Pacific University, SUA. Abstractul trebuie să includă: titlul lucrării, numele complet al autorului, afilierea, funcția deținută în prezent, o adresă de email și cel puțin 3 cuvinte cheie care sintetizează tematica studiului dumneavoastră. Acceptarea sau respingerea abstractului se anunță în decursul a 4 săptămâni de la expedierea acestuia.